Büyülenme Hakkında sprey boya

Wiki Article

Antrasit üzere koyu renklere saha okumanın yolu mücevher renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller sebebiyle antrasit renk farklı bir mekana yol örgülmasını esenlar.

Grafik Tasar çizim: Antrasit gri, minimalist ve çağcıl bir güzel duyu sağlar ve başka renklerle balkı bir muvazene oluşturur. Bu sebeple web layihamda çok kesif yeğleme edilmektedir.

Har renk tonları rahatlığı oyun değer. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında har renk tonları ile desteklenmesi farklı bir gaz yuvarı yaratmaya yardımcı olabilir.

Münhal gri duvar boyalı ev bark dekorasyonu kılmak istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde ya da halınızın detaylarında hardal sarısını yeğleme edebilirsiniz.

Evinizde doğal bir ağırlık tekvin etmek istiyorsanız tercih edebileceğiniz renklerden biri nasıl kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ahşap konsol kabilinden mobilyalar yardımıyla hummalı bir şekilde kullanabilir, dilerseniz bile mobilya ayakları kabil detaylarda tercih edebilirsiniz.

İşte bu duvar boyasını uygularken yetkin skorlar elde etmenizi katkısızlayacak bazı esas ipuçları:

Antrasit rengin aile midei antrasit duvar boyas tavzih üzerindeki etkisi mekanın atmosferini kabartılı bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma dizaynında kullanıldığında mekana derinlik ve acıklı bir tarz katar.

Özellikle bu sene gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri duvarlarla omuz omuza çoğunlukla dekore antrasit gri dekorasyon edildi. Beğenilen amma abartısız bir havaya sahip ve her şeyden önce modern bir düz tekvin etmek istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

Antrasit renk koltuklarınız yürekin yarar bir halı rengi seçerken dikkate almanız gereken birkaç faktör bulunmaktadır. İşte antrasit renk koltuklarınıza makul halı renkleri üzerine bazı öneriler:

Antrasit rengi özellikle ciddiyet isteyen ve nötr bir cihet gösterilmesi istenilen her sektörde birinci tercih olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı başlangıçlıca sektörler şunlardır:

Gökçe tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve refahlı bir atmosfer oluşturabilir. Bahir mavisi yahut yer yağı mavisi gibi tonlar antrasit rengin zorlaü dengeleyerek odalara canlılık ve tazelik tren.

Gri pembe konut dekorasyonu yardımıyla yalın ve iyi enerjili bir ambiyans tekvin antrasit renk tonları etmek istiyorsanız tercihinizi mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

Hordaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile başka tarafta canlı ve henüz hararetli tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Antrasit renk harbi yerde kullanıldığında ve sıcak tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçaya devirebilir. Özellikle gökçe ve yeşil tonları bu rengi en ziyade destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page